Yolun Sonu… Rachel Lynch…


Daha önce okumuş olduğum Karanlık Oyun ve Derin Korku kitaplarının devamı olan, Dedektif Kelly Porter Serisi’nin 3. kitabı. Ve yine muhteşem. Ullswater Gölü çevresinde işlenen cinayetler; cinayetlerin arkasında ki akıl almaz gerekçeler. Serinin her bir kitabını büyük bir zevkle okudum. Okumak isteyenler için kitap theKİTAP’tan çıkmış ve 309 sayfa.

Arka kapak:

“Lowesdale Kontu, Wasdale Malikanesi’nin salonundaki kirişlerde asılı bulunduğunda, herkes, gittikçe yaşlanan aristokratın sonunda gençliğin ihtişamının peşinden koşmaktan bıkıp intihar ettiğini varsayar. Adli Tıp uzmanının cinayet belirtilerini fark etmesiyle de Dedektif Kelly Porter sırların ve yalanların hakim olduğu bir dünyaya sürüklenir.




Bu arada iki genç yürüyüşçü kaybolur ve aramaya liderlik etmek Kelly’ye düşer. Ancak derine inildikçe, bu vakanın diğer çözülememiş kayıp vakalarıyla olan bağlantısı ortaya çıkar ve Kelly ile ekibi için zamana karşı bir yarış başlar.

Kısa süre sonra hem soruşturmalar hem de Kelly’nin kendi aile sırları onu Wasdale Malikanesi’ne götürür. Kelly’nin, Lakes’in en seçkin mülkünün duvarlarının arkasına gizlenmiş dolambaçlı gerçekleri keşfetmesi artık her zamankinden daha da önemli bir hale gelir.”

 

Sayfa 225 den kısa bir alıntı:

“  -Patron, Jack Sentry ortadan kaybolmuş.

   -Ne?

   -Karavanı boşalmış, kamp alanı ofisi de öyle. Gitmiş.

   -Plakasını soruşturdunuz mu?

   -Soruşturuyoruz. Manchester otoparkı yakınında görülmüş.

   -Tanrım. Son iki günün uçuşlarını araştırın.

   -Tamam, patron.

Merdivenlerden ofisine çıktı, pencereden kontun Land Rover’ına binen Brian Walker’ı seyretti. Bu araçlar için arama izni alması gerekiyordu, alabileceğini düşünüyordu. Will’i aradı.

   -Bana verecek haberin var mı? diye sordu.

   -Olmaz mı? dedi Will.

   -Dinliyorum.”

 

Serinin birinci kitabı “Karanlık Oyun”: https://hll-cll-tmn.blogspot.com/2022/10/karanlk-oyun-rachel-lynch.html

Serinin ikinci kitabı “Derin Korku”: https://hll-cll-tmn.blogspot.com/2022/05/derin-korku-rachel-lynch.html

 

Keyifli okumalar 📖📖📖

Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın 😍😍😍



 

Yorumlar