Derin Korku… Rachel Lynch…



Derin Korku bir seri katilin işlediği cinayetler ve bu cinayetleri çözmek zorunda olan Müfettiş Kelly Porter’ın hikayesi. Yaşadığı kasabada peş peşe meydana gelen cinayetleri aydınlatmak zorunda olan müfettişin ailevi sorunları da var. Kitabı okurken bir dönem TV de zevkle izlediğim Rizzoli and Isles dizisindeki Rizzoli hayalimde resmen at koşturdu. Okumak isterseniz kitap The Romandan çıkmış ve 328 sayfa. ben kendi adıma yazarın diğer kitabını da (Karanlık Oyun) okumk istiyorum.

Arka kapak:

“Kelly kendini bataklığa saplanmış gibi hissediyordu, seçenekleri azalıyordu. Zalim bir adamla birlikte bilmediği bir yere gidiyordu ve kimseye haber veremiyordu. Doğru kararı verdiğini umdu.

Sakin yaz sabahında Districh Gölü kıyısındaki kilisenin bahçesinde köpeğini gezdiren bir adam, bir kadın cesedi bulur. Kadının bedenine sanatsal bir çalışmayı andıracak şekilde banknotlar sıkıştırılmıştır. Dedektif Kelly Porter cinayet soruşturmasını üstlenir ve katili bulmak için ekibiyle birlikte çalışır. Fakat işlenen cinayet sayısı arttıkça katilin, Kellynin daha önce hiç karşılaşmadığı, tehlikeli bir psikopat olduğu ortaya çıkar.

Acaba Kelly, cinayetler kendi yakınlarına da ulaşmadan yapbozun parçalarını birleştirip katili bulabilecek mi?

 Sayfa: 122

“Ama sonra Toby’nin gördüğü şeyi gördü.

Çocuk iki büklüm olmuş, öğürerek kusuyordu. Roger onun yanına gidip çocuğun başını omzuna bastırdı. Çocuk çırpınıyor, titriyordu, babası onu sıkı sıkı kucakladı. İkisi de buz kesmişti. Roger oğlunun başının üstünden ölü kızın gözlerinin içine baktı.

Kızın gövdesi bir ağaca yaslanmıştı, ölü bakışları onlara doğru çevrilmişti…”

  

Keyifli okumalar 📖📖📖

Sevgiyle kalın”  😍😍😍









Yorumlar