Pasifik Bulvarı... Debbie Macomber


Pasifik Bulvarı…
Debbie Macomber’in Cedar Cow serisinden…
Bu bölümde (dizi anlatır gibi oldu ama… Öylede sayılır…)  şerif Troy Davis ile Faith Beckwith ‘in sürüncemede kalan ilişkileri, Olivia Lockhart Griffin’in devam eden kanser tedavisi ve Mack McAfee ile doğumuna yardım ettiği Mary Jo Wyse’nin adı konulmamış ilişkileri konu alınmış. Kitabı okurken uzun zaman önce yaşadığınız bir yer hakkında yeni yeni bir şeyler öğrenmişçesine işin içine dalıyorsunuz.
        Arka kapak:
        “Sevgili okur, Her ne kadar bunu söylemekten hicran duysam da sevgili şerifimiz Troy Davis aşkta hayal kırıklığı yaşıyor, hem de kasabaya dönen ve artık birlikte olmamaları için hiçbir sebep kalmayan eski sevgilisi Faith sebebiyle. Bir yerde bir yanlış anlaşılma olsa gerek.

Yetmezmiş gibi kasab kırsalında bir mağarada insan kemikleri bulunuyor, Faith’in evine birileri izinsiz giriyor, üstelik bir kere de değil. Anlayacağınız bizim şerif Troy’un işi başından aşkın. Bana gelince, kemoterapiye devam ediyorum. Olaysız gün geçmeyen küçük kasabam sağ olsun, aklımı meşgul edecek bir sürü yeni gelişme var.
En iyisi Pasifik Bulvarı 92 numaradaki Troy’un evinde buluşalım da ne var ne yok anlatayım.
Acele edin.”
        Merakla okunacak 400 sayfa.
İyi okumalar.





Pacific Boulevard ...
From Debbie Macomber's Cedar Cow series ...
In this section (series was like tell but ... counted so ...) Sheriff Troy Davis Faith Beckwith 's protracted relations, Olivia Lockhart Griffin's ongoing cancer treatment and Mack McAfee with the help of the birth Mary Jo Wyse's unnamed relationship issues taken. new new thing about where you live a long time ago while reading the book you dive into the business to öğrenmişçe.
Back cover:
"Dear reader, although hicran say that I hear from our beloved sheriff Troy Davis lives disappointment in love, both returned to town, and now no reason for them to stay while ex Faith due to be together. There must be a misunderstanding somewhere.
Make matters worse butcher's human bones in a cave in the countryside, one Faith entering homes without permission, and not at once. You will understand that our sheriff Troy is over at work. As for me, I keep on chemotherapy. Whether the small town of milking pass uneventful days, my mind had a lot of new developments will be busy.
Best Pacific Boulevard at number 92 in Troy Un home meet me in Let me tell you what's up.
Hurry up."
400 pages to be read curiously.

Good reading.