ŞALGAM SULU SALATA



,


ŞALGAM SULU SALATA

Çok çabuk hazırlanan, lezzetli ve sağlıklı bir salata tarifi veriyorum bugün. Geçen yıl ablamın hastanede olduğu zamanlarda, halama gittiğimde yemiştim. Çok lezzetli gerçekten, çok fazla malzemede istemiyor.
Malzemeleri:
1 su bardağı şalgam suyu (acılı veya acısız, isteğe göre)
1 su bardağı pilavlık bulgur,
Dereotu, maydanoz, kornişon, haşlanmış mısır, taze kırmızıbiber, çarliston biber, pul biber, zeytinyağı.
Hazırlanışı: 1 su bardağı şalgam suyunu kaynatıyoruz. 1 su bardağı bulguru kaynayan şalgam suyunun içine ilave ediyoruz. Bir iki dakika kaynatıp ocaktan alarak şişmesi için demlenmeye bırakıyoruz. Şalgam suyu ve bulgur ölçüsü eşit olacak; kalabalık bir grupsa 2*2, 3*3 yapabilirsiniz.
Bulgurumuzun demlenirken diğer malzemeleri hazırlıyoruz. Biberleri ve kornişonları bulgurun içine yakışacak şekilde küçük küçük doğruyoruz. Maydanozu ve dereotunu incecik kıyıyoruz. Demlenen ve soğuyan bulgurumuza önce baharatlarını daha sonra sırayla tüm malzemelerini ilave ediyoruz. Şalgam suyu kendinden tuzlu olduğu için ben ilave tuz koymuyorum; malum tuzun fazlası bünyeye zarar. Son olarak zeytinyağı koyup karıştırıyoruz.  Salatamız servise hazır.
Afiyet olsun :-))


WATER Turnip Salad

Very quickly prepared, giving a delicious and healthy salad recipe today. When my sister was in the hospital in the past year, I ate when I went to my aunt. Very tasty indeed, he does not want too much material.
Materials:
1 cup of turnip juice (painful or painless, by request)
1 cup bulgur,
Dill, parsley, gherkins, boiled corn, fresh red pepper, green pepper, red pepper flakes, olive oil.
Preparation: We boil 1 cup of turnip juice. We added 1 cup of bulgur in boiling water turnip. We leave to infuse for a couple of minutes to swell by the stove to boil. Turnip juice and findings will be equal measure; crowds are a group 2 * 2, 3 * 3 can do.
We are preparing other materials that infuses our cracked wheat. We chop the peppers and gherkins little small to suit into the wheat. We splinter thin parsley and dill. Brewed and cooled before we cracked wheat at a later spices we added all the ingredients in the order. Because self-salted turnip juice I do not put extra salt; More obvious damage to the body's salt. Finally, put the olive oil are confusing. Our salad ready to serve.

Bon Appetit :-))