,
ŞALGAM SULU SALATA
Çok çabuk
hazırlanan, lezzetli ve sağlıklı bir salata tarifi veriyorum bugün. Geçen yıl ablamın hastanede olduğu zamanlarda, halama gittiğimde
yemiştim. Çok lezzetli gerçekten, çok fazla malzemede istemiyor.
Malzemeleri:
1 su
bardağı şalgam
suyu (acılı veya acısız,
isteğe göre)
1 su
bardağı pilavlık bulgur,
Dereotu,
maydanoz, kornişon, haşlanmış mısır,
taze kırmızıbiber, çarliston biber, pul biber, zeytinyağı.
Hazırlanışı: 1 su bardağı şalgam
suyunu kaynatıyoruz.
1 su bardağı bulguru kaynayan şalgam suyunun içine ilave ediyoruz. Bir iki dakika kaynatıp ocaktan alarak şişmesi için demlenmeye
bırakıyoruz. Şalgam suyu ve bulgur ölçüsü eşit
olacak; kalabalık bir grupsa 2*2, 3*3 yapabilirsiniz.
Bulgurumuzun
demlenirken diğer malzemeleri hazırlıyoruz.
Biberleri ve kornişonları
bulgurun içine
yakışacak şekilde küçük küçük
doğruyoruz. Maydanozu ve dereotunu incecik kıyıyoruz. Demlenen ve
soğuyan bulgurumuza önce baharatlarını daha
sonra sırayla
tüm
malzemelerini ilave ediyoruz. Şalgam suyu
kendinden tuzlu olduğu için ben
ilave tuz koymuyorum; malum tuzun fazlası bünyeye
zarar. Son olarak zeytinyağı koyup karıştırıyoruz. Salatamız servise
hazır.
Afiyet
olsun :-))
WATER Turnip Salad
Very
quickly prepared, giving a delicious and healthy salad recipe today. When my
sister was in the hospital in the past year, I ate when I went to my aunt. Very
tasty indeed, he does not want too much material.
Materials:
1 cup
of turnip juice (painful or painless, by request)
1 cup
bulgur,
Dill,
parsley, gherkins, boiled corn, fresh red pepper, green pepper, red pepper
flakes, olive oil.
Preparation:
We boil 1 cup of turnip juice. We added 1 cup of bulgur in boiling water
turnip. We leave to infuse for a couple of minutes to swell by the stove to
boil. Turnip juice and findings will be equal measure; crowds are a group 2 *
2, 3 * 3 can do.
We are
preparing other materials that infuses our cracked wheat. We chop the peppers
and gherkins little small to suit into the wheat. We splinter thin parsley and
dill. Brewed and cooled before we cracked wheat at a later spices we added all
the ingredients in the order. Because self-salted turnip juice I do not put
extra salt; More obvious damage to the body's salt. Finally, put the olive oil
are confusing. Our salad ready to serve.
Bon
Appetit :-))