Uyuyan ölüm… Agatha Christie…


Yeni bir hayata başlamak için seçtiği evde geçmişine dair izler bulan bir kadın, kendi ailesindeki karanlık geçmişiyle yüzleşiyor. Okumak isteyenler için; roman 239 sayfa, “Altın Kitaplar” yayınevinden çıkmış.

 


Arka kapak:

“Gwenda yeni evine taşındıktan kısa bir süre sonra garip olaylar meydana gelmeye başlar. Evi modern bir hale sokmak için verdiği uğraşlara rağmen, evin ürkütücü geçmişiyle ilgili pek çok şey öğrenir. Daha kötüsü, merdivenlerden üst kata her çıkışında anlamsız bir korku tüm benliğini sarmaya başlar.

Korkuya kapılan Gwenda hayatını kuşatan hayaletlerden kurtulmak için Miss Marple’dan yardım ister. Ve iki kadın, yıllarca önce işlenmiş mükemmel bir cinayeti çözmek için bir araya gelirler.”


 Romandan küçük bir kesit:

“Salonun ışıkları söndü ve oyun başladı.

Oyuncular çok iyi oynuyorlardı ve Gwenda da oyuna bayılmıştı. Genç kadın daha önce böyle birinci sınıf bir oyunu pek fazla izlememişti.

Oyunun sonu yaklaşmıştı, o müthiş dehşet dolu sahnedeydi sıra. Aktörün sesi, sahne ışıklarının arkasından geldi, bir delinin ya da sapığın felaketinin yankısı gibiydi.

Onun yüzünü örtün. Benim gözlerim kamaşıyor, o çok genç öldü…”

Gwenda bir çığlık attı… ”

 

Keyifle okumalar 📖📖📖

Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın 😍😍😍


Yorumlar