Bir Kavanoz Aşk… Kate Canterbary…


ğün günü mihraba yürümeye hazırlandığı bir anda nişanlısı tarafından terk edilen Shay, bir dönem birlikte yaşadığı üvey babaannesinden kendisine miras kaldığını öğrendiğçiftliğe geri dönüyor. Yeğenine bakmak zorunda olan Noah ise gençlik aşkını karşısında görünce yeniden eski duygularının etkisine kapılıyor. Okumak isterseniz REN Kitaptan çıkan roman 493 sayfa.

Arka kapak:

“ Shay Zucconi’nin üvet büyükannesi öldüğünde, Shay’e bir lale çiftliği bırakmıştı ancak iki şartı vardı. Birincisi, Shay’in küçük bir kasaba olan Friendship, Rhode Island’daki evine taşınması. İkincisi –ve nişanlısı düğünü iptal ettiği için en büyük sorun olan- Shay’in bir yıl içinde evlenmesi, Shay’in dünyada en son istediği şey evlilikti; fakat emin olduğu tek bir gerçek vardı ki o da evi kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olduğuydu.

Noah Barden, lisedeyken Shay Zucconi’den hoşlanıyor olmasına rağmen bunu ona hiç söylememişti. Okulun en güzel ve en popüler kızına çıkma teklif edemeyecek kadar utangaçtı. Uzun yıllar sonra, Noah aile işini yürüten, yeğenine babalık yapan bekâr bir adam haline geldi. Gençlik aşkıysa aklının ucundan bile geçmiyordu. Ta ki Shay eve geri dönene kadar...”



Sayfa 165 den küçük bir alıntı:

“ Gennie ekmek ve peyniri ve her birine sapladığı bıçakları masaya taşıdı. “Şimdi sana önemli bir şey söyleyebilir miyim?”

“Tabii ki. Bilmek isterim.”

“Ben havalı bir tip değilim.”

Gözlerimi kırptım. “Ne? Tekrarlayabilir misin?”

“Anaokulu çocuklarının havalı tipler olduğunu söylemiştin ama ben birinci sınıfa gidiyorum, o yüzden havalı değilim.”

Yüzünde kocaman bir gülümseme vardı….”


 

 Umarım beğenirsiniz, keyifli okumalar 📖📖📖

 Sevgiyle ve sevdiklerinizle bir ömür bir arada kalmanız dileğiyle 😍😍😍

 

(NOT: Neden hep kadınlar nikâh masasında terk ediliyor? Bu da erkeklere tanınan bir yazılı olmayan haklardan biri mi?) 😠

 

Yorumlar