Körfeze Açılan Pencere… Debbie Macomber…

 


Her romanını büyük bir zevkle okuduğum Debbie Macomber’ın yine muhteşem bir hikayeyi anlattığı “Körfeze Açılan Pencere” Epsilon Yayınlarından çıkmış. İki yakın arkadaşı yetişkin çocukları ile aralarındaki ilişkiyi ve hayatlarına yeniden aşkı kabul etmelerini anlatıyor. Hepimizin hayatının bir ucundan tutan bir hikaye. Bu güzel kitap 367 sayfa.

 Arka kapak:

“ Jenna Boltz’un hayatı dönüm noktasının eşiğindedir. Neredeyse yirmi yıl önce cerrah kocasından olaylı bir şekilde boşandıktan sonra iki çocuğunu tek başına büyütmüş ve Seattle’da yoğun bakım hemşiresi olarak çok sevdiği işiyle annelik arasında koşturup durmuştur. Paul ve Allie üniversiteye gidecek kadar büyüdüklerinde Jenna geleceğinin ne getireceğini merak etmekten kendin alamaz.

En iyi arkadaşı Maureen, Jenna’nın yeni keşfettiği bağımsızlığı için heyecanlıdır. Şimdi, üniversite günlerinden beri hayalini kurdukları Paris seyahatini gerçekleştirmek için mükemmel bir zamandır. Ancak konu hayatın diğer büyük macerası olan aşka yeniden yelken açma konusuna geldiğinde Jenna hala aşka izin vermeye hazır olduğundan emin değildir… Ta ki beklenmedik bir karşılaşma fikrini değiştirene kadar.

Jenna’nın yaşlı annesi kalçasını kırdığında, Dr. Rowan Lancaster günü kurtarır. Sessiz, soğukkanlı dış görünüşüne rağmen Rowan, Jenna’ya hemen vurulur. Jenna başka bir cerrahla ilişki kurma konusunda tereddüt etse de bu adama çekildiğini itiraf etmek zorundadır. Ancak Jenna’nın çocukları ona şok edici haberlerle yaklaştığında, her zaman hayalini kurduğu hayat elinden kayıp gitmeden önce aşka inanması ve beklenmeyeni tüm kalbiyle kucaklaması gerektiğini fark eder.”

340. sayfadan küçük bir alıntı:

“ Başımı salladım. “Aşkla ilgili her şeyi bu kadar zorlaştıran şey ne?” diye sordum cevap beklemeden. Erkeklerle kadınların arasındaki ilişki asla berrak gelmemişti. Çoğu zaman bir çamur birikintisine bakıp bir Picasso tablosu görmeye çalışmak gibiydi…

341. sayfadan küçük bir alıntı:

“”Hayır,” dedi Maureen. “Hayat tuhaf.”

“Bana mı söylüyorsun. Neredeyse onunla tanıştığım ilk anda aşka düşeceğimi biliyordum. Düşmek derken Golden Gate Köprüsü’nden atlamayı kastediyorum, öyle bir düşüş yani. Aklım birlikte olmamızın delilik olduğunu söylüyor ama kalbim onu dinlemeyi reddediyor…”

 

Keyifle okumanızı dilerim 📖📖📖

Sevgiyle kalın 😍😍😍

                                    Tatlı kedim Wicther size sevgilerini gönderiyor 💖💖💖

Yorumlar