Küçük Fransız Pansiyonu… HelenPollard…

Erkek arkadaşıyla bir Fransız kasabasına tatile giden ve orada sevgilisi tarafından terk edilen Emmy’nin hikayesi. Kitap Gürer yayınlarından çıkmış ve 319 sayfa. Şayet okumak isterseniz...

Arka kapak: 



“Emmy ve erkek arkadaşı Nathan huzurlu bir tatil geçirmek üzere yeşillikler içindeki La Cour

des Roses’a gelmişlerdir. Bu tatil, monotonlaşan ilişkilerine yeni bir heyecan kazandıracaktır. Ama olaylar hiç de Emmy’nin beklediği gibi gelişmez. Nathan ev sahipleri Rupert’ın seksi karısıyla kaçmış, geçirdiği ağır hastalığın üzerine karısı da kendisini terk eden Rupert ise pansiyonun işlerini yürütemez hale gelmiştir. Ona yardım eli uzatan Emmy olur.

Emmy bu davranışıyla insanların kalbini kazanır ve kendini yani bir arkadaşlık ortamında bulur. Bu arada ateşli bahçıvan Ryan ve sinir bozucu (ya da muhteşem) muhasebeci Alain arasında kalan Emmy’yi çok daha zor bir ikilem beklemektedir: tatil için geldiği bir yerde arkadaşlarını, ailesini ve bütün kariyerini terk ederek yeni bir hayata başlamak ya da İngiltere’ye geri dönmek.

Emmy bu zor ikilemi çözmeye çalışırken La Cour des Roses’un muhteşem verandasında ona katılmayı çok isteyeceksiniz…”




Sayfa 45 den birkaç satır:

“Merdivenlerden yukarı çıkarken onu takip ettim. “Peki yarın ne olacak, hiç düşündün mü?” diye sorarken odasının kapısını arkamdan kapattım.

Kaşlarını çattı. “Biraz daha düşünmek için bir gece daha kalmaya karar verdim.”

Kaşlarımı kaldırdım. “Uyurken düşünmen biraz zor olacak. Bugün düşünmek için yeterince zamanın vardı. Öyle değil mi?”

Ayaklarına bakarak “Elbette vardı. Ama… İlişkimizin iyi gitmediği ortada.” dedi.”

Keyifle okuyunuz 📖📖📖

Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın 😍😍😍

 

Yorumlar