Umut Sokağındaki Ev… Danielle Steel…

 Aynı ofisi paylaşan avukat karı kocanın bir müvekkilleri nedeniyle büyük bir sorunla karşılaşıyorlar. Müvekkilin kocası kendi karısını öldürdükten sonra avukatı ve öldürüp intihar ediyor. Beş çocuğu ile yalnız kalan kadınıçocukları, işi ve annesi ile yaşadıkları ve daha fazlası romanın konusunu oluşturuyor.

Son derece güncel, herkesin başına gelebilecek olan bir konuyu ve o konu etrafında örülebilecek kurguları çok güzel bir dille anlatmış yazar. Valla, okuyun derim; tabii henüz okumadıysanız😉

Kitap Remzi Kitabevinden çıkmış,231 sayfa.

Aralarda bir sayfaya göz atarsak:

“O gece çocuklar yatınca, Liz annesiyle beraber salonda oturdu. Noel ağacı hala köşesinde eğilmiş duruyor, sanki Liz gibi o da acı çekiyordu. Annesinin gözleri yaşlıydı ve kadın Liz’in elini okşuyordu.

-başına böyle bir şey gelmesine çok üzüldüm kızım.” Kendisi de kocasını, Liz’in babasını on yıl önce kaybetmişti ama adam yetmiş bir yaşındaydı. Ve uzun zamandır da hastaydı…”

Arka kapak:

“başarılı bir hukuk büroları olan Liz ve Jack Sutherland , San Fransisco yakınlarında çocuklarıyla birlikte mutlu bir şekilde yaşamaktadır.

Sonra, bir Noel günü, her şey aniden korkunç bir kabusa döşür.

Liz, her şeyin sona erdiğini düşündükten sonra bile hayata dört elle sarılmayı, yaşadığı her büyük darbeden sonra pes etmeden tekrar ayağa kalkmayı öğrenecektir.

Umut Sokağındaki Ev, küçük mutluluklarla yetinmenin, büyük mucizelere inanmanın ve hepsinin ötesinde, umudu yitirmemenin romanı.”

Keyifle okumanızı dilerim.

Sevginiz ve neşeniz daim olsun😍😍😍

 

Yorumlar