Noel İçin Tek Dileğim… Amy Silver…

Üç kadın. Evlilikten ve evlendikten sonra hayatının tamamen değişmesinden korkan bir kadın. Evli bir erkeğe aşık olan, vicdan azabı çeken bir kadın. Eşini kaybetmiş, küçük oğlu ile yalnız bir hayat süren bir kadın. Her birinin birbirinden farklı hikayesi olan bu üç kadın bir gün bir noktada bir araya geliyorlar. Çok güzel, olağan ama bir o kadarda çarpıcı bir konusu olan kitap 258 sayfa ve Sayfa6 Yayınlarından çıkmış.




 Arka kapak:

“Yeni yıl yaklaşırken hayata dair farklı hayallere ve umutlara sahip

birbirinden farklı üç kadının yolu, bir İtalyan kafesi olan Bal Küpü’nde kesişir. Kafenin sahibi Bea geçmişini geride bırakmak ve oğluyla yeni bir hayata başlamak istemektedir. Sevdiği adamla düğün hazırlığı içindeki Olivia’nın evlilik konusunda karmaşık düşünceleri vardır. Genç ve güzel avukat Chloe ise yasak aşkın kucağında huzursuz günler geçirmektedir. Ancak Bea’nin kafede vereceği Noel partisi üç kadın için de sürpriz gelişmelere sahne olacaktır!

Noel İçin Tek Dileğim, bazen en güzel hediyelerin Noel ağacının altındaki paketlerde değil, yanı başımızda durduğu halde fark edemediğimiz güzelliklerde olduğunu anlatan sıcacık ve sihirli bir yeni yıl masalı…”

Sayfa 194:

“Bugün yapacak milyonlarca işim var, gerçekten,”  dedi. “Eve gitmeliyim.”

“Tamam.”

“Ama eve gitmek istemiyorum.”

“Tamam.”

Giriş kapısını açtığım an, Olivia, Sam’in penceresine baktığımı gördü. “Neden kapısını çalmıyorsun? Kahve içmeye falan davet etsene. Ben başımın çaresine bakarım.”

“Burada değil,” dedim.  “Dükkan kapalı olduğunda bile Reggie –köpeği- vitrindeki koltukta uyur. Yeri orasıdır; güneşi sever. Reggie orada değilse Sam de yoktur.”

Yeni yıl herkese sevgi, sağlık, mutluluk ve bol neşe getirsin. Sevgiyle kalın.

Keyifli okumalar. 😍🎄🎅🎆

Yorumlar