10 Sürpriz Randevu… Ashley Elston…

“Bırak ailen her şeyi daha da tuhaflaştırsın.”

Sevgilisinden ayrılan bir genç kadının kalabalık ailesinin yardımıyla aşk acısını unutmaya çabalaması etrafında dönen bir hikaye. Güzel, akıcı, şaşırtıcı bir roman.  Okumak isteyenler için kitap 266 sayfa…



Arka kapak:

“Sophie’nin yeni yıldan tek dileği erkek arkadaşıyla biraz yalnız kalıp özgürlüğün tadını çıkarabilmekti ama ona sürpriz yapmak için gittiği partide ortaya çıktığı üzere özgürlük peşinde olan yalnız kendisi değildi.

Dünyası başına yıkılan Sophie, Noel tatili için Nonna’nın evinde toplanan geniş ailesinin yanında biraz olsun avunmayı umuyordu. Torununun kendine acımasına seyirci kalmak istemeyen Nonna hemen zekice bir plan kurdu: Her birini farklı bir aile üyesinin seçeceği on randevu.

Bazıları felaketle sonuçlanabilecek bu randevuları atlatabilmek için Sophie’nin, kuzenleri Olivia’yla Charlie’nin ve tabii yan komşuları Wes’in yardımlarına ihtiyacı vardı. Efsane Dörtlü güçlerini yeniden birleştirmişken, ikinci şans peşine düşen eski sevgililer ya da imkansız aşklar onları yıkamazdı… Değil mi?”.”

Bir de gözlerimi kapatıp bir sayfa açayım:

“Nonna, Wes’in yanından geçerken onun omzunu okşadı. ”Güvenip de seni aradığı için mutluyum. Gidip onu aldığın için teşekkür ederim.” Mutfaktan ayrılmadan önce, “Bir süre önce Camille uğradı, yarın akşamı merak ediyorsan tahtaya bakabilirsin,” dedi.

Wes ve ben aynı anda tahtaya döndük.

                   Takım ruhunu göster çünkü buzun merkezine biletin var!

                   Shreveport Mudbugs ile Odessa Jackalopes karşı karşıya

                   14:30 da hazır ol – Pak saat üçte bırakılacak!

“Ah, vay canına!” dedim. Sonra notu bir kez daha okudum. ”Bu bir buz hokeyi maçı mı? Shreveport’ta bir buz hokeyi takımı olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu.”

Hikayeyi çok sevdim. Akıcılığını ve içindeki sürpriz randevu fikirlerini de…

Okumak güzeldir. Keyifli okumalar 😍😍😍

Yorumlar