Dilek Taşı... Jude Deveraux

Jude Deveraux’un Edilean serisinin beşinci kitabı. Bu kez romanın kadın kahramanı tez yazmak için araştırma yapmak isteyen bir üniversite öğrencisi. Erkek kahramanımız ise “kasabanın şerifi”… Kitabı okurken, keşke benimde elimde böyle dileklerimi gerçekleştirecek bir “Dilek Taşı olsa’” dedim. Ahh! Neler dilerdim neler!

Arkla kapak:




Bazen dileklerin gerçekleşmesi için biraz sihre ihtiyaç vardır…

Doktora öğrencisi Gemma Ranford, Frazier ailesinin tarihi belgelerini kataloglama işini o kadar çok ister ki bunun için diğer adaylarla savaşmaya bile hazırdır. Tarihe tutkun Gemma, çaresizce tezini bitirmeye çalışıyordur ve belgelerin, araştırmalarına yardımcı olacak yeni bilgiler içerdiğini ummaktadır. Bulmayı hiç beklemediği şeyse çoğu insanın efsane olduğuna inandığı ve Frazier soyadına sahip herkesin dileklerini yerine getirdiği söylenen Dilek Taşı’dır.

Genç kadın Virginia’daki küçük kasabada aileyle daha çok vakit geçirdikçe, Frazier’ların en içten dileklerinin gerçekleştiğini fark eder. Bir de Frazier’ların en büyük oğlu Colin’e umutsuzca aşık olduğunu…

Uluslararası üne sahip bir hırsız da ava katılınca, bir asırdan uzun süredir kayıp olan Taş’ı bulabilmek için birlikte çalışmak zorunda kalan Gemme ile Colin’in zamanı dardır. Çünkü Taş yanlış ellere geçerse Frazier ailesinden kimse güvende olmayacaktır…”

Okumak isteyenler için kitap 366 sayfa. Ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Keyifli okumalar… 😍 😍 😍

 

 

Yorumlar