Ya Uzaylılar İçimizde İse?...

 


Malum tüm dünya 2019 yılının Kasım – Aralık aylarından itibaren diken üstünde. Çin’ den yayılan Covid- 19 Corona virüsünü önceleri “bana dokunmayan yılan…” şeklinde izleyen dünya zaman geçtikçe “tüh! Tüh’” lemeye, başladı. Bazıları tam zamanında hatta zamanından önce tedbirlerini almaya başlarken bazıları hala “Lay! Lay! Lom!”  havasında…

Bazen kafamdan deli düşüncelerin geçtiği doğrudur. Eee! Mart ayından beri ev içinde çocuklarla, kafamın içinde deli saçması düşüncelerle tıkılı kaldım. Bazı günler kafam çoook eski tarihlere (çok da eski değil canım, 25-35 yıl kadar) gidip anıları karıştırırken bazen de ileri bir sıçrayış yapıyor. Bu da komplo teorileri üretmeme neden oluyor. Şöyle ki:

Sanırım ortaokul zamanlarımızdı, TV de “Uzay 1999” adlı bir dizi vardı. Işınlanarak mekân değiştiriyorlar, kara deliklerden geçip geçmişe ya da geleceğe gidiyorlardı. Kaptan köşkünde bile birbirinden farklı yaratıklar vardı. Yani yarı insan yarı uzaylı ya da uzayın bilmem ne kabilesinden falan gibi. En büyük merakım bir gün uzaylı görüp göremeyeceğimdi. Hatta bazen çocuklarıma bile “şimdi camdan dışarıya bakarken bir uzaylı görsek acaba ne yaparız?” diyorum.

Son birkaç haftadır ise olaylara bakışım biraz daha farklı bir boyuta geçti. Uzaylıları neden uzayın boşluklarında arıyoruz ki, ya onlar hep bizim dünyamızda yaşamlarını sürdürüyorlarsa? Çoktan gelip içimize karıştılarsa? Sizi de bir merak sardı değil mi? Yok yok uzaylılarla ilgili değil, bunu corona ya nasıl bağlayacağımla ilgili. Hemen açıklıyorum. Bu corona nereden dünyaya yayıldı? Peki, hangi ülke insanını nasıl etkiliyor, belirtileri neler, hastalıkların seyri nasıl?

Bazı ülkelerde henüz hiç corona olmadığı söyleniyor ama bazı ülkelerde nüfusu kırdı geçti. Yaşlı ve kronik hastalığı olanlar büyük risk altında.

Gençlerde tehlike altında olmakla birlikte kurallara uymayanlar daha çok risk altında. Hastalığı kapanların kimi göğüs ağrısı, nefes darlığı çekerken, kimi baş ağrıları, koku kaybı, böbrekler ya da başka organlarında ağrılarının olduğunu belirtiyorlar. Durum bu… Komplo teorilerime başlıyorum:

1- Çinliler uzaylıların istilası altında!

2-Yedikleri o kabuklu canlılar aslında uzaylı!

3- Corona virüsü denilen şey uzaylılar tarafından bizlere bulaştırılan bir “yok etme” silahı!

4- Artık süresini dolduran veya onların amaçlarına hizmet etmeyenleri yok etmek için kullandıkları bir silah!

5- Covid-19, uzay 1999 un 19’ undan geliyor.

6- Uzay 1999 dizisi uzaylılar tarafından dünyada yaşayan insanları uzay olgusuna alıştırmak için izlettikleri bir gerçeklikti!

7- Ara sıra insan yüzlü kuzu, kedi başlı yılan, köpek kuyruklu timsah… gibi bizleri şaşırtan olaylar meydana geliyor ki zaman içinde bunlara alışğımızda farklı kültürden gelen, tuhaf görünümlü uzaylıları da göreceğiz!

8- Bir gün gelecek kafamızın içinde yaşayan canlılar olduğunu hissedeceğiz. Bunu söyleyenleri ilk başta “deli” diye adlandırsak da kendi başımıza geldiğinde söz bitecek!

9- Zamanla aynalara bakmamaya başlayacağız. Çünkü göreceğimiz suret bize fazlasıyla yabancı olacak!

10-….

Bence bu kadar saçmalık yeter. Evde kapalı kalmak, markete giderken korku enerjisiyle sarmalanmak, her gün ülkemizde ki ve diğer ülkelerdeki “corona” haberlerini izlemek,  HES uygulamasından risk haritasını takip etmek pek iyi gelmiyor. Olabilecek en kısa sürede bu virüsün tamamen yok olmasını, tüm insanlığın sevgi-barış-sağlık-huzur-mutluluk temennileri ile yepyeni bir yıla hazırlanmamızı diliyorum

Ve komplo teorilerimin hiçbirinin gerçekleşmemesini diliyorum. 😠😠

Sevgiyle, sağlıkla kalın 😍😍

Ve en çok da akıl sağlığınız yerinde olsun ki benim gibi saçmalıklar üretmeyin, lütfen 😉😉😉

Yorumlar