Kalp Atışı… Karen Kıngsbury…



Elim bir trafik kazasında kızını kaybeden bir baba, en küçük kardeşlerini ve yeğenlerini kaybeden bir kardeş; annesini, babasını ve kardeşlerini kaybeden bir küçük çocuk. Yeniden hayata sarılan genç bir kadın. Ve yeni yıla yeni bir başlangıç yapmak için bir araya gelen aile üyeleri… Organ bağışı ile ilgili hikayesi sürükleyici bir dille yazılmış.

 

“Benim başıma gelmez” desek de her an herkesin başına gelebilecek bir durum aslında. Yıllar önce uyarlamasını dizi olarak izlemiştim. O da çok güzeldi. 
Arka kapak:
“ Bir yabancı eğer ailenizden birinin kalbini taşıyorsa, o da artık aileden sayılır mı?
Eğer siz bir başkasının kalbiyle hayatınızı sürdürüyorsanız, onun sevdikleri, onun inandıkları, sizin sevdikleriniz, sizin inandıklarınız haline gelir mi?
John Baxter’ın kızı Erin, kocası ve dört kızından üçü trafik kazasında hayatlarını kaybedeli iki yıl olmuştur. Kızının acısı ve ona duyduğu özlem nedeniyle John, yeni yılı karşılayacakları aile toplantısına bir yabancıyı davet eder. Bu yabancı, Erin ‘in kazadan sonra nakledilen kalbi sayesinde hayatta olan bir kadındır…”
Roman 183 sayfa. Arka sayfalarda Baxter ailesinin soru oyunu ile şükran günü mönüsüne de yer verilmiş. Okuyun, seveceksiniz…
 Sevgiyle, sağlıkla, bolluk-bereketle ve huzurla kalın…