Aşkın Biyolojisi...


Aşkın biyolojisi… “Her kaçış bir geri dönüştür…”

Jennie Shortridge, romanında kendisini aldatan eşinden uzaklaşmaya karar veren bir kadının hikayesini anlatıyor. Romanın kadın kahramanı Mira, eşinin kendisini aldattığını her zamankinden daha kabarık gelen telefon faturasını incelediğinde hep sadık olduğunu ve kendisini sevdiğini düşündüğü eşi tarafından aldatıldığı gerçeğiyle yüzleşiyor. Kızından ve ailesinden destek göremeyen Mira şehri terk ediyor.





Romanda aldatılan bir kadının düştüğü maddi ve manevi zorluklar yanında biyolojik ihtiyaçlarının da altı çiziliyor.

Güzel bir hikaye, 431 sayfa. Hikayenin kahramanımız ve kızının bakış açılarından anlatılıyor olması romanın enerjisini biraz daha yükseltiyor…




Arka kapak:
“Bir şeyler arıyordu Mira. Henüz ne aradığını bilmese de, bu arayış içinde güçlü bir dürtü halini almıştı. İlgisiz kocasından, ona kötü davranan kızından daha fazlasını beklemişti hayattan ama elinde dayanabileceği hiçbir şey yoktu.
Kocası hakkında öğrendiği gerçek onu, bu arayışın peşinden gitmeye zorladı. Belki de aradığı şey daha uzaklardaydı. Evrenin merkezindeki bir kahve dükkanında yeniden kurduğu hayatı ona, hiç tahmin etmediği sürprizler ve yürünecek yeni bir yol gösterecekti.
Hayatında eksikliğini hissettiği bir şeyi ararken kendini bulan; sevgi, saygı ve sorumluluk kavramlarını yeniden keşfeden bir kadının şaşırtıcı ve sürükleyici öyküsü.”

  Sizin hikayeniz daima mutlu sona doğru devam etsin, sonsuza kadar…
Sevgiyle kalın  😍😍😍