Küçük Sırlar & Fotoğraflardaki Tutku


Küçük Sırlar= Mauren Child
Harlequin serisinin iki ayrı hikâyeden oluşan kitabın ilk bölümü 111 sayfadan oluşuyor. Savaş sırasında yolları ayrılan iki sevgilinin aylar sonra tesadüfen karşılaşmaları ile hikâye başlıyor.
Arka kapak:
“Altı ay. Rita Marchetti tam altı ay boyunca Jack Buchanan’ın arkasından yas tutmuştu. Ama işte Jack buradaydı, karşısında duruyordu! Hala mükemmel ve inanılmaz derecede çekici görünüyordu. Daha da inanılmaz olan, deniz piyadesi Jack’in, Rita’nın öldüğünü düşünmesini istediğini itiraf etmesiydi. Ama yakında üç kişi olacaklardı ve Jack tam zamanında geri dönmüştü.

Rita Jack’in bebeğini taşıyordu. Kalbindeki derin acılara rağmen Jack bebeğini bırakıp gidemiyordu. Bebeğinin Buchanan soyadını alması amacıyla yapılacak bir evlilik her şeyi çözecekti. Çok derinlere gömülü ve çok uzun süre yok sayılmış bir arzu hariç her şeyi…”

Fotoğraflardaki Tutku= Paula Roe
Kitabın ikinci bölümünde yer alan bu hikâye ise 112 sayfa. Yıldırım aşkı ile tanışıp evlenen ve bir süre sonra birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrılmak zorunda kalan kahramanlar, bir süre sonra bir kazada hafızasını kaybeden kocanın ortaya çıkması ile başyor.

Arka kapak:
“Milyarder Finn Soresen geçirdiği korkunç kaza sonucunda hafızasını yitirmişti, karısına dair hiçbir şey hatırlamıyordu. Karısı, ona anlatıldığı gibi onunla parası için mi evlenmişti? Ailesinin mücevher imparatorluğunda önemli bir hissesi olması bu yüzden miydi?
Ally McKnight, Finn’in hafızasında sadece fotoğraflarda gördüğü kadarıyla yer alıyordu. Bu fotoğraflar ikisi arasındaki tutkuyu gösteriyordu ama geçmişte kalmıştı. Ally, uzun süredir ortalıkta görünmeyen kocasının sürpriz ziyaretiyle sarsıldı. Kocası ona neler borçlu olduğunu unutturmayacaktı.”

Daha öncede yazmıştım, Harlequin serisinde romanları dünyada çok satanlar listesinde yer alan birçok başarılı yazarın hikâyeleri de var. Ama nedense imla hataları çok fazla oluyor. Bu da okurken konsantrasyonunuzu düşürüyor.
Bakalım siz bu hikâyeleri beğenecek misiniz?

Keyifli okumalar  😉 📖






Little Secrets = Mauren Child
The first part of the Harlequin series consists of two separate stories and consists of 111 pages. The story begins with the two lovers who are separated during the war meet by chance after months.
Back cover:
"Six month. Rita Marchetti grieved behind Jack Buchanan for six months. But here Jack was here, he was standing in the face! It still looks perfect and incredibly attractive. Even more incredible was the fact that the marine market did not admit that Jack wanted Rita to think about his death. But soon they would be three and Jack was back on time.
Rita carried Jack's baby. Despite his deep heartbreak, Jack could not leave his baby. A marriage to be done to get Baby's surname Buchanan would solve everything. Everything, except for a desire that is buried so deeply and ignored for so long ... "

Passion in Photography = Paula Roe
This story in the second part of the book is 112 pages. The heroes, who have met Yildirim Aşkı and married and after a while, have to leave because they can not adapt to each other, and after a while their memory begins with the loss of her husband.

Back cover:
"Billionaire Finn Soresen lost his memory at the end of a terrible accident, remembering nothing about his wife. Did his wife get married to him for his money, as he told him? Was it because his family had an important feeling in the jewel empire?
Ally McKnight was in Finn's memory as much as she could see in the photos. These photographs showed passion between the two, but it was in the past. Ally was shaken by her surprise visit by her unseen husband. Her husband will not forget what he owes him. "

I have written earlier, there are stories of many successful writers on the Harlequin series that list their bestselling novels in the world. But the reason is too many mistakes. This reduces your concentration while you are reading.
Let's see if you like these stories?
Pleasant reading 😉 📖