Mutlu Raslantı & Sil Baştan


Helen Bianchin’ in Mutlu Rastlantı ve Sil Baştan hikâyeleri Harlequin Romance Vintage serisinden yayınlanmış.
Mutlu rastlantı; iki kız arkadaşın, Jamie ve Susan’ın Avustralya’yı gezmek için çıktıkları yolculuğu anlatıyor. Görmek istedikleri bölgelerde iş bulup çalışarak, çevreyi gezerek geçirdikleri tatilin macera ve aşkla harmanlanması konu edilmiş. 112 Sayfa.
Sil Baştan’da ise babasının borçları nedeniyle hapse girmesini engellemeye çalışan Romy Picard’ın hikâyesi anlatılıyor. Öğretmen olan Romy, babasını kurtarmak için eski erkek arkadaşı ile evlenmek zorunda kalıyor. 112 Sayfa.

Arka kapak:

Mutlu Rastlantı
“Maceralı bir Avustralya gezisinde Jamie kendini bir anda Logan’la karşı karşıya buldu. Fırtınalı bir başlangıçtan sonra ilişkileri gelişti. Jamie kendini olayların akışına bırakmış, bir şey düşünemez olmuştu. Ruh huzurunu giderek kaybediyor. Logan’ın güçlü çekiciliğine karşı koyamıyordu. Ama Logan’ın kendisinden istediği neydi? Sığ bir kişiliği olan Sacha Andreas’la olduğu gibi basit bir eğlence mi?... dahası Jamie, Logan hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Soyadını bile…"

Sil Baştan
"Romy Picard, yaşlı babasını hapisten kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Bu durumda ona yardım edebilecek tek insan, üç yıl önce kalbini ve bekâretini çalan, ismi kötüye çıkmış, zengin İspanyol iş adamı Xavier DeVasquez’di… DeVasquez tek bir işaretiyle Romy’nin babasının tüm davalarını düşürebilirdi. Ama bunu yapmak için bazı şartları vardı…"

Açıkçası çokta beğenmedim. Ama, biraz teneffüs arası vermek için okunacak hikayeler.
 Sevgiyle kalın  😍 📖

“Okumak: Sana ait zamanı en iyi şekilde değerlendirmektir!”





Helen Bianchin's Happy Coincidence and Deletion Harlequin Romance Vintage series.
Happy coincidence; Two girlfriends, Jamie and Susan tell the journey they traveled to visit Australia. They wanted to find jobs in the regions they wanted to see, working around the environment, vacation and adventure and blending with love was the subject. 112 pages.
At the beginning, he tells the story of Romy Picard, who is trying to prevent his father from going to jail for his debts. As a teacher, Romy has to marry her ex-boyfriend to save her father. 112 pages.

Back cover:
Happy Random
"On an adventurous trip to Australia, Jamie found herself confronted with Logan. After a stormy start the associations developed. Jamie had left herself out of the flow of events, could not think of anything. The soul is gradually losing peace. He could not resist Logan's strong attraction. But what did Logan want from himself? Is it a simple fun, like Sacha Andreas with a shallow personality... ... moreover, Jamie did not know anything about Logan. Even his last name...”

Back to square one
“Romy Picard was ready to do anything to save his old father from prison. In this case, the only person who could help him was Xavier DeVasquez, a wealthy Spanish business man, whose name was abused, who stole his heart and his virginity three years ago. DeVasquez could sing all the cases of Romy's father with one sign. But there were some conditions for doing this...”

Obviously I do not like it much. But, it is a bit of a story to be read to give you a break.

Stay with love   😍 📖

"Read: To evaluate your time in the best way!"