MASKELİ BALO; Joss WOOD



MASKELİ BALO; Joss WOOD

        Arka kapaktan:
“Cal Carter’ın sadece kağıt üstünde kocası olacak biriyle evlenmesi gerekince, çocukluk arkadaşı çok uygun bir tercih gibi görünür. Ama birine “Evet” demenin diğer yanında, seçtiği milyarder düşündüğünden çok daha fazla birisidir! Evlilik yataklarını düşünmeden edemez.
Özellikle o milyarder; dünyaca ünlü kalp kıran hokey koçu, Quinn Rayne ise… Quinn, Cal’in teklifine minnettardır, böylelikle basın ondan uzak duracaktır. Ama aralarındaki çekime
direnmek çok zordur. Aralarındaki bu mantık evliliği anlaşması; bir maskeli balo sırasında olan kaçamak bir öpücük sonrası, ateşli bir ilişkiye dönüşür…”
Keyifli okumalar   📖 😊


 

MASQUERADE; Joss WOOD

Rear door:
"As Cal Carter is only married to someone who will be a husband on paper, his childhood friend seems like a very good choice. But on the other hand, when you say "yes" to someone, he is much more than you think he is a billionaire! I can not stop thinking about marriage beds.
Especially that billionaire; Quinn is grateful for Cal's offer, so the press will stay away from it. But the draw between them is very difficult to resist. This logic marriage agreement between them; After a kiss of escape which is during a masked prom, it turns into a hot bond ..."

Pleasant reading 📖 😊