Fırtına Yaklaşırken...





Harlequin kitaplarının çok farklı serileri var. Hepsi de farklı bir tarzı yansıtıyor. Arada sırada böyle hafif ve çabuk biten kitaplar hoşuma gidiyor. Birçoğu hikâye olarak güzel, eğlenceli. Ancak nedense yazım hatası çok fazla oluyor. Bu da okurken insanı bezdiriyor.


"FIRTINA YAKLAŞIRKEN ; Mauren CHILD
Sam; eşini ve oğlunu kazada kaybettikten sonra her şeyden uzaklaşıp küçük bir kasaba da yaşamaya başlar. Çok ünlü bir ressamken, yaşadığı acıdan sonra resmi bırakır. Joy; küçük kızı Holly ile yaşamaktadır. Oturdukları evde elektrik arızası
nedeniyle yangın çıkar. Tadilat süresince kızı ile birlikte kalacakları bir yere ihtiyaçları vardır.
Noellerden nefret eden Sam’in yardımcısı noel tatili için kardeşinin yanında geçirmek için gider. Gitmeden ev işleri ile ilgilenmesi için Joy’u yerine bakması için çağırır…"


Keyifli okumalar






Harlequin books have very different series. They all reflect a different style. Occasionally, such light and quickly finished books are welcome. Many of them are nice, funny stories. But why is the spelling error too much. This is harassing people as they read.


     "APPROXIMATING STORM; Mauren CHILD
Sam; After losing his wife and son in the accident, he moves away from everything and starts living in a small town. He is a very famous painter, and after the pain he has suffered, he leaves the picture. Joy; Lives with her little girl Holly. There is a fire in the house where they live because of electricity failure. They need a place to stay with the girl during the renovation.
Sam's assistant, who hates noeller, goes to spend his holiday with his brother for Christmas. He calls Joy to look after his place to deal with housework ..."


Pleasant reading