Sevgililer gününüz kutlu olsun :-))



Canlar… Sevgi gününüz çok çok çok sevgi dolu olsun. Hepimizin yüreğimizdeki sevgiyi ince hesaplar yapmadan, karşılık beklemeden, menfaat gözetmeden, sonuna kadar paylaştığımız bir gün olsun. Öyle çok sevgi paylaşılsın ki ömrümüzün bundan sonrasına maya olsun. Kabarsın, kabarsın…  Dünyanın en güzel, en romantik şarkısı hep kulağınızda çınlasın. Hangisi mi? Sevdiklerimizin kalp atışları.
Benim için kızımın, oğlumun, kuzenlerimin, yeğenlerimin, arkadaşlarımın, tüm sevdiklerimin kalp atışları. Tıpkı Fatih Erkoç’un şarkısında söylediği gibi: “Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor, atıyor kalbim…”
Ve bir başka şairinde dediği gibi:
“Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey…” Bense diyorum ki: “Dünyayı sevgi kurtaracak, kendinden sonra tüm canlıları sevmekle başlayacak gerçek mutluluk!”
Sevgiyle kalın 😍


                     (Görsel alıntıdır)

Dear... You are so very loving with your love day. It is a day that we all share our love in our hearts from the finest calculations, from the expectation of reward, to the last without any benefit. So much love is shared that our life will be after that. Kabselin, kabselin ... The most beautiful, most romantic song in the world always resonates in your ear. Which one? The heartbeats of those we love. For me the heartbeats of my daughter, my son, my cousins, my nephews, my friends, all my love. Just as Fatih Erkoç said in the song:   "Throwing, throwing my heart ..."
And as another poet said:
"Everything to save the world from beauty, to love a human being ..." I would say: "The real happiness that will save the world from love, begin with loving all living things after herself!"

Stay with love 😍

https://www.youtube.com/watch?v=qVtlORdiMVo