Eylül raporu:))

1. Nefesle yeniden doğuş.. Yazarın daha önce yazdığı: "Nefes" ve "İyileşmek istiyorsan" kitaplarını da en kısa zamanda okumak istiyorum:))  


2.Debbie Macomber ve Kızılcık Burnu... Yazarın okuduğum 16. kitabı.  Aynı akıcı anlatım, aynı okur keyfi ve bitmeyen "acaba" soruları...:))




3. Agatha Christie: Tadına doyulmaz bir merak... Esrarengiz cinayetler.. Birden bire ortaya çıkan şahitler... Ve hiç akla gelmeyen suçlular.. Çocukluğumdan beri vazgeçemediğim seri:))



4. Sarah Jio: Agapi, Yağmur Sonrası... Yazarın daha önce "Son Kamelya, Gündüz Sefası, Elveda Haziran" kitaplarını okumuştum. "Yağmur Sonrası"da yazarın aynı keyifle okuduğum bir kitabı. Şu an elimde Mart Menekşeleri var; arkasından "Böğürtlen Kışı".. Okumak için sabırsızlanıyorum:))





5. Olmadık bir anda kahkaha atmak, keyif alarak okumak istiyorsanız: Fat Fatale:))




6. "Yıldızlı Gece" kuzey ışıkları altında birden bire, hiç ummadığınız bir anda aşkla tanışmak:))





7. "Sırılsıklam Aşk" yazarın ilk romanı imiş. Çok güzel, değişik bir konu ve akıcı bir dili var. 

Umarım Ekim ayında da en az bu kadar kitap okuyabilirim. 

Sevgiyle kalın:))



1. Wind rebirth .. author wrote before: "Breath" and "want to get better" books I want to read you soon :))

2.Debbie to Macomber and cranberry nose ... Author of 16 books I have ever read. At the same fluency, but readers enjoy and ending the "wonder" questions...:))

3. Agatha Christie: Taste the avid curiosity ... .. on the mysterious murders occurring witness a sudden ... And you did not give up ever elusive criminals since childhood series .. :))

4. Sarah Jio: Agapi, after the rain ... author's earlier "Last Camellia, morning glory, Farewell June" I read the book. "After Rain" in the same joy that I read a book author. Currently, I have the March Violets; followed by "Blackberry Winter" I can not wait to read .. :))

5. Are you take a moment to laugh, if you want to read with pleasure: Fate Fatale :))

6. "Starry Night" under the northern lights suddenly, in a moment that you did not expect to meet with love :))


7. "soaked Love" writer's first novel was good. Very nice, there are a variety of subjects and fluent language.

I can read a book at least this much in October.

Stay with love:))