Altunizade=Capitol=D&R


İstanbul' da olduğumuz tarihlerde o tatsız terör olayları olunca Topkapı Sarayı ve çevresindeki tarihi eserleri ziyaret edemedik. Bizde bir günümüzü Altunizade 'de ki Capitol alışveriş merkezine ayırdık. Paşabahçenin mağazasından çıkmak hayattan kopmak gibi bir şeydi. Öyle güzel şeyler vardı ki...Beğendiğimiz birkaç şeyi aldık ama benim en sevdiğim alış-veriş noktaları kitapçılar.. Okumak istediğim ama Bartın'a gelmemiş ya da kısıtlı geldiği için benim alamadığım kitapları aldım.

Istanbul 'terrorist events in history that we are in it unpleasant when we could not visit the Topkapi Palace and the surrounding historical buildings. We present a Altunizade 'We also reserve the Capitol mall. Life PASABAHCE exit the store was like to break. I'm got nice things were that ... we got a few things we have favorites but my favorite shopping spots bookstores .. I get can not book for the reading I wanted but did not barter or becomes limited.

 Pozitif'le tanışmadıysanız yazık olmuş, bence hemen alın..


If you meet Pozitif'l pity, I think taken immediately .. 





"Fat Fatale".. Neslihan Perker.. İlk defa okuyacağım bir yazar. Başka kitapları var mı, henüz bilmiyorum. Araştıracağım..


"Fate Fatale" .. Neslihan Perk is .. I will read a first time author. Is there any other books, I do not know yet. I search ..




 Debbie Macomber'in bugüne kadar yayınlanan onbeş kitabını okudum. Hepside çok güzeldi.Aşkın Kapışmak'ın "Kadınlar sağdan,erkekler soldan" bitince sırada o var.

Debbie Macomber I read fifteen books published so far. All very güzeldi.aşk the Kapışmak the "right of women, men are left" have finished by then.




Sarah Jıo' da daha önce üç kitabını okuduğum ve beğendiğim bir yazar..

Sarah Jio 'an author I like, and I read the three books before ..